Felhívás

2010.12.01.

Ha szeretsz zenélni, és szeretnél zenélni tanulni, gitáron (klasszikus, jazz, basszus), bőgőn, csellón, hegedűn, zongorán, cimbalmon, ütős (pl. dob, percussion, darbuka) vagy fúvós (pl. klarinét, trombita) hangszeren, 12-20 éves roma fiatal vagy, és szeretnél iskolánkban tanulni, várjuk jelentkezésed az Európai Roma Zenei Szakkollégiumba.

Ha tudsz, küldj egy 2-3 perces felvételt, amelyen te szólóban (azaz egymagad) effektek nélkül vagy zenekarban zenélsz. A műfaj bármi lehet (pl. népzene, világzene, jazz vagy klasszikus).

2011-2012-ben énekeseket nem tudunk fogadni, ezért szólóénekkel kérünk, ne jelentkezz.

Jelentkezz!

Ezt a felvételt bármilyen formában (pl. CD-n, kazettán, videókazettán) add fel postán levélként erre a címre: Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft., 8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A.

e-mailben: info[kukac]campeurope.hu

vagy töltsd fel az internetre (pl. a youtube-ra), és írd meg, honnan tudjuk letölteni.

Amit mindenképpen írj meg számunkra:

  • Neved
  • Levelezési címed (hol kapod meg leghamarabb a levelet)
  • Telefonszámod (ha van sajátod, akkor azt, vagy szüleidét, iskoládét - amelyen a leggyorsabban elérhetünk, több számot is megadhatsz)
  • E-mail címed
  • Hol, kitől tanultál zenélni? (pl. otthon vagy zeneiskolában. Nem számít, ha nem jártál zeneiskolába.)
  • Tudsz-e kottát olvasni? (nem baj, ha nem)
  • Amit még fontos tudnunk Rólad.

Ha nincs kamerád, vagy magnód, hívj bennünket vagy írj, és segítünk. Ha nem tudsz felvételt küldeni, de szeretnél jelentkezni, akkor is küldd el a jelentkezésed.

Meghallgatás

2010. december 16-án, csütörtökön Budapesten, a Gödör Klubban (V. kerület Erzsébet tér), tartjuk következő meghallgatásunkat.

Aki személyesen meghallgat: Snétberger Ferenc Szakkollégiumunk alapítója, művészeti vezetője, Liszt-díjas gitárművész, zeneszerző; a Szakkollégium gitár tanszakának vezetője.

A további meghallgatások helyszíne előreláthatólag Salgótarján, Szeged és Pécs lesz, amelynek útiköltségét (autóbusz, vonat) térítjük - hozd magaddal a jegyedet.

A meghallgatáson cimbalmot biztosítunk. Ha más hangszeren játszol, hozd magaddal. Ha nem tudsz hangszert hozni, írd meg.

A 60 legtehetségesebb fiú és lány Felsőörsön (a Balatonfelvidéken) tanulhat 2011 nyarán 6 héten át, majd ősszel és tavasszal 3 hétig. A Szakkollégiumban tizenkét héten át zenei, művészeti órákat, angol nyelvi, számítógépes ismereteket, és munkavállalással kapcsolatos képzéseket és roma kultúrismereti órákat tartunk, emellett minden tanulóval külön-külön is foglalkoznak mentoraink.

Tanáraink lesznek olyan hazai világhírű művészek, mint: Snétberger Ferenc, László Attila, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos.

A Szakkollégium a "normál" általános vagy középiskolai tanulmányok mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani. Minden tanulónk iskolájával, családjával kapcsolatot fogunk tartani, és amiben szükséges, segítünk.

A Szakkollégium tanulói havonta ösztöndíjat kapnak.

A képzés a tanulók számára ingyenes, mivel a költségeket az iskola fenntartója, a Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft. vállalja. Napi teljes ellátást, azaz étkezést és szállást (2-4 fős fürdőszobás szobákban) biztosítunk minden tanulónknak.

Hétköznapokon 8-15 óráig tart a tanítás, utána szabadidős programokon (sport és kulturális programokon, kirándulásokon) vehetnek részt a diákok - szintén ingyenesen.

Az iskola Felsőörsön (Veszprém, megyében, a Balatontól 3 km-re), a Malomvölgyben található. Korszerű tantermek, hangszerekkel felszerelt próbatermek, számítástechnikai oktatóterem, 130 fős koncertterem és sportpályák biztosítják azt, hogy a legjobb körülmények között tanulhass.

Ha idén mégsem nyersz felvételt, ne keseredj el, légy kitartó, mert a felvételit minden évben újra meghirdetjük.

Kedves Család! Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják.

Kapcsolat

Camp Europe Felsőörs Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A
Tel.: 88/560-103 fax: 88/560-104
Mobil: 70/984-83-66
E-mail: info[kukac]campeurope.hu
Web: www.campeurope.hu